Dream Team

Dream Team

Teamwork makes the Dream work. Yhdessä olemme enemmän. Meitä on tiimissä yli 1200 positiivista ihmistä. Tässä meistä muutamia. Klikkaamalla kuviamme pääset tutustumaan lisää meihin kunkin meistä henkilökohtaisessa instagram profiiliissa. Toivottavasti nähdään pian tiimipäivässä!

Peppiina Meronen

Dream Team on tuonut elämääni paljon todella arvokkaita asioita. Asioita, joita en olisi ennen voinut kuvitella mahdollisiksi. Vapaus on niistä tärkein. Se, että saan itse määrittää aikauluni täysin. Ja toinen on se, että koska saan toimeentuloni minulle rakkaita tuotteita suosittelemalla on minulla aikaa asioille ja ihmisille joita rakastan. Ja mikä parasta, tämä tiimi on tuonut elämääni uskomattoman upeita uusia ystäviä. 

Mira Tyynelä

Dream Teamissa oleminen mahdollistaa minulle sen, että saan viettää aikaa ja tehdä töitä inspiroivien, rohkeiden, positiivisten ja elämäniloisten ihmisten kanssa. "Työ", joka ei tunnu työltä ja jota voi tehdä missä ja milloin vain, on yksi suurin mahdollistaja omien unelmien eteen työskennellessä. Tiimissä oleminen on vahvistanut minun missiota ja haluan rohkaista myös muita päästämään irti ennakko-odotuksista ja lähteä rohkeasti toteuttamaan omia unelmiaan.

Alina Kärkkäinen

Dream Team on antanut mulle rohkeutta olla oma itseni ja olen löytänyt sen oman jutun, joka on odottanut löytymistään. Olen kirkastanut omat tavoitteeni elämässä ja oppinut, että elämän ei tarvitse olla tyytymistä. Parasta Dream Teamissa on se, että saan viettää aikaa uskomattoman positiivisten ihmisten kanssa ja jatkuvasti kehittää ja haastaa itseäni ollakseni parempi minä ja joka päivä lähempänä omia unelmiani.

Minna Kivimäki

Mä kuulun dreamteamiin siksi, koska mun unelma on tehdä töitä ihan missä mä haluun ja silloin kun mä haluun. Positiivisuus tarttuu ja juuri siksi mä haluun myös ympäröidä itteni ihmisillä, jotka on positiivisia ja inspiroivia. Ja sitä tää kaikki on! Dreamteamissä on parasta just nää ihmiset!

Jenni Saarinen

Dream Team on tuonut elämääni paljon iloa ja positiivisia ihmisiä. Olen saanut rohkeutta toteuttaa itseäni ja uskoa itseeni.Ihan paras tunne on se kun saa kuulua joukkoon.  Onneksi sanoin kyllä ja hyppäsin mukaan tähän seikkailuun. Haluan elää mun näköistä elämää, olla vapaa ja auttaa muita myös saavuttamaan sen. Ja Dream Team mahdollistaa sen. 

Jenna Orenius

Olen tutustunut Dream Teamin ansiosta tosi mukaviin, innostaviin ja erilaisiin ihmisiin ja päässyt osallistumaan inspiroiviin tapahtumiin. Tykkään muutenkin aina osallistua kaikkeen ja Dream Team on siitä tosi kiva, että saa olla mukana kaikessa halutessaan ja kehittää itseään eri jutuissa.

Eija Länsiaho

Dream Teamin kautta olen saanut kasvaa ja oppia rohkeutta tehdä asioita joista nautin, vielä sellaisten tyyppien kanssa joista saan voimaa ja inspiraatiota! Tässä tiimissä onkin parasta ihmiset ja se, kuinka jokainen kannustaa toistansa kohti omia unelmiaan! Mun tavoite on olla tukena mahdollisimman monen ihmisen tiellä kohti omaa unelmaansa ja auttaa heitä puhkeamaan kukkaan - uskomaan siihen, että pystyvät mihin vain!

Jenni Dias

Dream Teamissa ympäröin itseni positiivisillä ihmisillä ja myös siten itse olen oppinut positiivisempaan asenteeseen elämässä. Myös oma elämäni on muuttunut positiivisemmaksi. Saan tehdä töitä positiivisten ihmisten kanssa aina hyvällä hengellä ja meiningillä. Meillä on yhteinen tarkoitus: voida itse ja auttaa myös muita voimaan paremmin, niin henkisesti, fyysisesti kuin taloudellisestikin. Paras juttu missä ikinä olen ollut mukana ja voin kuulua joukkoon omana itsenäni ja se riittää.

Tanja Kukkonen

Dream Team on tuonut mun elämään paljon superihania, kannustavia ja positiivisia ihmisiä. Tapahtumat ovat se juttu! Parasta on innostua yhdessä. Dream teamistä saan inspiraatiota ja uskoa, jota haluan myös jakaa sulle. Haluan rohkaista ja kannustaa myös sua kohti sun omia unelmia! Uskalla avata sydämesi, kokeile uutta ja katso tämä mahdollisuus! Toivottavasti nähdään pian!

Nanne Niemi

On lukuisia syitä, miksi olen mukana Dream Teamissa ja tässä niistä vain muutama: Vapaus ja matkustelu. Omat aikataulut. Elämän hidastaminen. Rakkaille ajan antaminen. Työn tekeminen mistä ja milloin tahansa. Muiden auttaminen voimaan paremmin. Aito ja pyytetön välittäminen. Työ, joka ei tunnu työltä. Tiimihenki ja yhteenhiileen puhaltaminen. Hyväntekeväisyys. Dream Team on antanut minulle enemmän kuin osasin odottaa. Älä tyydy, vaan uskalla vaatia elämältä enemmän!

Janika Ahopelto

Dream Team on tuonut minulle aivan uuden elämän. Elämän, mistä en osannut edes kuvitella. Dream Team on näyttänyt, millaista on kuulua johonkin positiiviseen, missä jokainen kannustaa toisia ilman kateutta. Jokainen meistä on aidosti onnellinen toisen puolesta ja hyväksyy toisen juuri sellaisena kuin on. En tiennyt, että positiivisuudellakin voi olla next level ja se on (minulle ollut) Dream Team.

Jenna Kammi-Rahnasto

Dream Teamiin mukaan lähteneminen on ollut elämäni paras päätös! Dream Team on tuonut elämääni niin paljon positiivista energiaa ja paljon kanssani samanhenkisiä ihmisiä. Dream Teamin ansiosta olen oppinut kehittämään itseäni ihmisenä ja omat ajatukseni tulevaisuuden ja muiden asioiden suhteen ovat nykyään positiivisia ja optimistisia. Olen joka päivä kiitollinen siitä, että elämä kuljetti minut Dream Teamin pariin ja näiden huikeiden ihmisten ympärille!

Melissa Laine

Lähdin tiimiin mukaan koska koin että sain sen yhteisöllisyyden mitä kaipasin. Tiimissä on mahtavia positiivisia ihmisiä ja tuntuu että tässä porukassa pystyn olemaan ihan oma itseeni. Tämä on tuonut niin paljon hyvää mun elämään joka vaikuttaa positiivisesti koko mun hyvinvointiin.

Mira Saarinen

Tänä päivänä oon niin kiitollinen, että saan olla osa Dream Teamia. Mulle se on tuonut uusia, ihania, positiivisia ihmisiä elämään, hyvinvointia ja opettanut mulle jopa niin paljon enemmän itsestäni kuin olisin ikinä osannut kuvitella! Jokaisella pitäisi olla ympärillä yhtä kannustava ja positiivinen joukko ihmisiä elämässään, kuin mitä Dream Teamissa on.

Pia Ahtola

Dream Team on minulle porukka, jonka kanssa vartun ja vaurastun. Ihmisiä, jotka uskoo minuun ja itseensä ja uskaltaa muuttaa asioita elämässään. Dream Teamissa kasvan ja kehityn itseäni haastaen. Minun onnistumisesta iloitsemme kaikki. Ilokseni olen osa tätä työporukkaa. Yhdessä onnistutaan, onnistu sinäkin.

Eveliina Uosukainen

Dream Teamissa mukana oleminen on auttanut mua löytämään itseni, oman juttuni ja uskomaan mahdottomaltakin tuntuviin unelmiin. Nykyisin unelmat onkin mun intohimo ja haluan auttaa muita löytämään sen kaiken potentiaalin itsestään, uskomaan itseensä ja saavuttamaan suurimmatkin unelmansa. Positiiviset ja omantyyppiset ihmiset toimii voimavarana sekä mahdollisuus olla vapaa, työskennellä milloin haluaa, mistä käsin haluaa, kuinka paljon haluaa ja keiden kanssa haluaa.

Sandra Konola

Dream Team on jotain niin hienoa, mitä mulle on tapahtunut, että sitä on vaikea selittää, se täytyy itse kokea. Dream Team on tuonut mun elämään ison joukon naisia, jotka omalla esimerkillään näyttävät, että mikä tahansa on mahdollista ihan kenelle tahansa ja se motivoi vahvasti menemään kohti omia unelmia. Dream Teamin ansiosta mulla on mahdollisuus elää ja tavoitella unelmaelämääni. Tiedän, että pystyn mihin vaan!

Erja Moilanen

Lähdin mukaan Dream Teamiin, koska tiimistä huokui positiivinen energia, iloinen fiilis ja inspiroiva yhteisöllisyys. Dream Teamin kautta olen tutustunut mielettömän upeisiin ihmisiin, jotka tukevat toisiaan ja haluavat jakaa hyvää ympärilleen. Dreamin Teamin kautta pääsee kehittämään itseään, kokemaan uusia hienoja juttuja ja jakamaan tätä samaa muille. Dream Team on antanut uusia näkökulmia ja rohkaissut tavoittelemaan omia unelmia.

Elina Väänänen

Dream Team om tuonut mun elämään paljon lisää uusia inspiroivia ja mua innostavia ihmisiä. Olen kasvanut ihmisenä huikeasti ja saanut lisää uskoa ja rohkeutta toteuttaa ja mennä kohti mun unelmia. Olen ymmärtänyt sen että mikä vaan on mahdollista!

Valerija Savitskaja

Dream team on tuonut paljon iloa, positiivisuutta ja niin upeita ihmisiä elämääni! Musta tuntuu että olen löytänyt itseni ja ne asiat joita rakastan tehdä päivittäin! Siisteintä on se että musta on kuoriutunut iloisempi, rohkeampi ja positiivisempi ihminen! Ennen dream teamia musta tuntui että elämässäni iloa tuovia asioita ei ollut! Nykyään musta on todella siistiä hengailla inspiroivien sekä rohkeiden ihmisten ympärillä!

Jenni Mutka

Dream Team on tuonut mun elämään paljon uusia ja positiivisia ihmisiä!
Tukiverkosto josta saa voimaa, uskoa omaan tekemiseen ja hyvää energiaa! On ilo kuulua just tähän jengiin mukaan. Ollaan kaikki samalla matkalla mutta jokainen omalla polulla. Tehdään yhdessä sitä omaa juttua. Tämän tiimin tuella ja avulla teen omista unelmista totta! Paras duuni mitä on ollut!

Heli Ruuth

Dream Team on toiminut kohdallani ponnahduslautana minun näköiselle elämälle. Ilman sitä en olisi uskaltanut. Vapaus on kaikessa toiminnassasi ydinasia. Raha voi tuoda vapautta, mutta vapaus on paljon muutakin. Dream Teamin kautta olen saanut keinot mahdollistaa minulle tärkeitä asioita joista ennen vain uneksin. Tiimissä uskalsin lähteä toteuttamaan unelmiani. Aikaa läheisten kanssa. Hyvinvointia. Levollista mieltä taloudellisesti. Matkustelua. Hyväntekeväisyyttä. Kaiken kaikkiaan Dream Teamin ydin on minulle yhteisöllisyys, positiivisuus, mahdollisuus, ja vapaus. On upeaa olla mukana auttamassa myös muita toteuttamaan oman näköistä elämää, koska: ”Sen hyvän mitä olen saanut haluan jakaa kanssasi”.

HALUAISITKO MUKAAN?

Jos haluat kuulla lisää niin ole ensisijaisesti yhteydessä henkilöön, jonka tiedät tiimistämme. Jos sinulla ei ole yhteyshenkilöä, laita meille viestiä tällä lomakkeella.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.